شرکت روان نت پارس به طور عمده در زمینه اندازه گیری و پایش وضعیت تجهیزات فعالیت میکند.
ما در تلاشیم تا با همیاری همه شرکای خود شامل خریداران، کارکنان، شرکتهای برون مرزی، جامعه فنی و مهندسی کشور، دانشگاهها و… خدمات و فناوریهایی نوآورانه، پیشرو و باکیفیت به بنگاههای صنعتی گوناگون در گستره ایران پهناور پیشکش کنیم. ما به اصول رقابت منصفانه در آوردگاه کسب و کار باورمندیم و امیدواریم خدمات و فناوریهای عرضه شده گوشه ای از نیازهای خریداران را برآورده کند.
------------------------------------------------
ارتباط با مدیر عامل :
m.sabzi@ravannp.ir 989122254192+
ترایبالوژی و پایش وضعیت روغن
پایش وضعیت نسل سوم روشهای نگهداری و تعمیرات است که بهبود چشمگیری در شیوه نگهداری تجهیزات پدید آورده است. یکی از مهمترین فنون پایش وضیت، آنالیز روغن است. در این روش از روغن در گردش تجهیز در دوره های منظم یا نامنظم، بسته به نوع تجهیزات، حجم روغن در گردش و…، نمونه هایی با حجم معین در نقطه های ثابتی مانند پیش یا پس از یاتاقان، فیلتر و… گرفته شده و….
فیلترها و پالایش روغن
روغن از دوران باستان نقش مهمی در تمدن بشر بازی کرده است. کاربردهایی مانند روانکاری، خنک کاری، حفاظت سطح و… از دیرباز شناخته شده بوده اند. اما مانند بسیاری از چیزهای دیگر، برخورد مهندسی و دانش-محورانه با روغن از انقلاب صنعتی به اینسو آغاز شده است. یکی از ویژگیهای مهم روغن در دوران نوین، سطح پاکیزگی آن بوده و است. برای پاکسازی روغن از آلودگیهای گوناگون، فیلترها به طرز موفقیت آمیزی بکار رفته، میروند و خاهند رفت. اما فیلترها و پالایش روغن از آلودگیها خود دنیایی از ویژگیهای گوناگون را در بر میگیرند به طوریکه در دوران کنونی، حوزه گسترده ای در مهندسی مکانیک به شمار میروند.
تلرانسها و سنجش ابعادی
طی عملیات تولید یا نصب و راه اندازی تجهیزات، پیروی کردن از تلرانسهای طراحی گریزناپذیر است. برای رسیدن به این منظور ناگزیر از بکارگیری پاره ای ابزارهای سنجش و اندازه گیری هستیم که اساس کارکرد آنها یا مکانیکی و یا لیزری الکترونیکی است. گونه مکانیکی سالیان بسیار است که بکار میرود، اما ترازهای لیزری عمری بیش از دو دهه ندارند در حالیکه با وجود نوین بودن، مزیتهای بیشتری مانند دقت بیشتر، ذخیره همیشگی نتیجه ها، گزارش دهی مناسب و… نسبت به همتایان مکانیکی خود دارند.
پایش وضعیت پیشرانه دیزل
پیشرانه های دیزل کاربردهای بسیار گسترده ای در جهان امروزی دارند. از خودروهای سواری گرفته تا ترابری سنگین جاده ای، کشتیها، قطارها، تولید برق و… نمونه های آشنایی از این کاربردها هستند. اما با وجود گستردگی کاربری، تا بحال پایش کارکرد دیزلها بیشتر محدود به گونه های بزرگ مانند پیشرانه کشتیها بوده است. خوشبختانه در سالهای اخیر موجی از پایشگرهای سبک و جمع و جور به بازار دنیا عرضه شده اند که در ایران هم در دسترسند. این پایشگرها روند تغییر پارامترهای ترمودینامیکی احتراق را ثبت میکنند.